Bordtennis

LARKOLLEN

IDRETTSLAG

Nervepirrende finale.

 

Med knappest mulig margin vant 4. klassingene fra Larkollen skole skolemesterskapet i bordtennis foran Ekholt skole.

Se reportasje i Moss Avis

 

5.12.13

Suverene Larkollen vant 2.div. avd. A uten å avgi poeng!

 

 

 

 

 

http://www.bordtennis.no/artikkel.asp?id=7233

 

12.3.13

Dommer gjennom nåløyet

Karl Børre

Karl Børre Reite fra Larkollen besto både eksamen og evaluering i Qatar. Dermed har klubben fått en dommer som er på god vei til full Blue Badge-status, den høyeste dommergraden i bordtennis. Dette kan han oppnå gjennom å få godkjent evaluering ved to anledninger det kommende året. Reite fikk dømme en rekke toppspillere som Wang Hao, Dimitri Ovtcharov, Chih-Yuan Chuang, alle blant topp 10 i verden. Det var et trangt nåløye å komme gjennom eksamen og evalueringer. Av 12 deltakere fra 5 land var det kun to dommere som kom ut som Blue Badge-kandidater.

 

12.3.13

 

Fin NM-innsats

 

Larkollen ILs unge bordtennisgutter har vært gjennom en hektisk NM-helg på Lørenskog.

 

Fredag var det lagkonkurranse. Larkollen -med Eirik Madsen, William Tell og Jakob Løvstad - innledet med 3-1 over Oppegård. Deretter ble det 0-3 mot førsteseedete Fokus 1. Trioen avsluttet med 3-1 over Molde. Dermed ble det en fin femteplass, delt med Sarpsborg, blant 15 lag.

Lørdag var det single og double junior. Jakob vant sine tre kamper i gruppespillet og gikk videre til 16.-delsfinale der det ble 0-3 mot Sveinung Hartveit etter tre jevne sett.

Eirik vant to og tapte en kamp (2-3 i en thriller mot Alexander Hoel), og tapte 0-3 for sterke Jens Rosenbaum i 16.-delsfinalen.

William vant en og tapte to kamper i en tøff gruppe og ble utslått.

I double vant Eirik/Jakob enkelt 3-0 over et par fra Moflata i første runde, mens det ble 1-3 mot sterke Rosenbaum/Overaa i 8.-delsfinalen og dermed delt 9. plass.

Søndag var det konkurranser i eldre junior. Eirik vant to kamper og tapte for Mats Meinset i gruppespillet. I 16.-delsfinalen ble det tap 1-3 mot Alexander Hoel etter en ny jevn og tøff duell.

William tapte sine tre kamper mot sterk motstand og ble utslått, men viste mye oppløftende spill.

I double røk Eirik/William ut i sin første kamp mot det knallsterke paret Grov/Fjell, men ga motstand - spesielt i første sett.

Alt i alt mye positiv NM-innsats av gutta og mye positivt å se for trener Andres Metssalu.

 

12.2.13